ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.

Η TRANS CARGO ιδρύθηκε το 1990 στην Πάτρα με κύρια δραστηριότητα την αντιπροσώπευση ξένων μεταφορικών εταιρειών στην Ελλάδα. Παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών όπως:

1. Κράτηση θέσεων στις ναυτιλιακές εταιρείες της Αδριατικής και ολόκληρης της Ευρώπης για φορτηγά αυτοκίνητα,

2. Υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων κ τρένων σε όλη την Ευρώπη όπως περάσματα Τούνελ, διόδια, γέφυρες,

3. Υπηρεσίες διαμεταφοράς φορτίων

4. Υπηρεσίες τρακτόρευσης ασυνόδευτων τρέιλερ σε όλη την Ελλάδα

5. Έκδοση επιβατικών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για όλα τα Ελληνικά νησιά και την Ιταλία.

Γραφεία

Η επιχείρησή μας εδρεύει στο λιμάνι της Πάτρας, τη σημαντικότερη πύλη της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την πύλη 7 του Βόρειου λιμένα, και εντός του Νέου Νότιου Λιμένα κάτι το οποίο είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την άμεση και γρήγορη επικοινωνία με τους πελάτες μας.
Η μακροπρόθεσμη συνεργασία μας με όλες τις ναυτιλιακές εταιρείες μας προσφέρει την δυνατότητα να παρέχουμε υπηρεσίες που μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και επιχειρησιακές σας ανάγκες.

Επιπλέον είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε υπηρεσίες κρατήσεων θέσεων στα πλοία όλης της Ευρώπη. Η συνεργασία μας με όλες τις διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες μας δίνει το πλεονέκτημα να χαρακτηριζόμαστε ως διεθνές ναυτιλιακό πρακτορείο.
Η μακροχρόνια παρουσία μας στο χώρο των ναυτιλιακών και μεταφορικών εργασιών μας επιτρέπει να παρέχουμε αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες για φορτηγά και ρυμούλκες(trailers), που συμβάλλουν με αυτό τον τρόπο στην ανάπτυξη ενός σημαντικού δικτύου μεταφορών για τα αγαθά και τις πρώτες ύλες, το οποίο επεκτείνεται από οποιοδήποτε σημείο της Ευρώπης σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας.

Σε σχέση με τα παραπάνω το εξειδικευμένο τμήμα μεταφορών του γραφείου μας σε συνεργασία με τα συνεργαζομενα φορτηγά και ρυμουλκά μας είναι σε θέση να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες σας σε όλη την Ευρώπη.

Τώρα, όσον αφορά τις προσωπικές σας διακοπές το γραφείο μας μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες για την κράτηση /έκδοση εισιτηρίων προς και από τα Ελληνικά νησιά και όλους τους προορισμούς της Ιταλίας..

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να σας προτείνει τις πιο κερδοφόρες λύσεις. Έπειτα από την πολυετή εμπειρία τους μπορούν να προσαρμόσουν τις επιχειρησιακές σας ανάγκες στις πιο προσιτές τιμές.
Η πλήρης μηχανογράφηση των κρατήσεων και των λογιστικών διαδικασιών επιτρέπει άμεση και έγκυρη επιβεβαίωση των απαιτήσεων σας, καθώς επίσης και ενημέρωση για τις χρεώσεις με εβδομαδιαίο αναλυτικό τιμολόγιο.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

teamWork

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΜΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

ΠΑΠΑΔΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΤΙΝΑ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΕΩΝ

ΚΑΦΕΤΖΙΑΝ ΟΝΝΙΚ

ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

ΤΣΙΜΑ ΡΕΓΓΙΝΑ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Καμία ζήτησή σας δεν είναι ασήμαντη ή υπερβολική για την ομάδα μας. Αν έχει σημασία για εσάς, έχει σημασία κ για εμάς. Ας σχεδιάσουμε την επόμενη κίνησή μαζί για να επιτύχουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα για εσάς!