ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΦΟΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

Η TRANS CARGO αποτελείται επίσης από ένα τμήμα μεταφορών φορτίων, το οποίο είναι σε θέση να πραγματοποιήσει για τους πελάτες μας οποιαδήποτε αποστολή φορτίου που να αφορά εισαγωγή ή εξαγωγή, από οπουδήποτε στην Ευρώπη για την Ελλάδα, και αντίστροφα.

Φόρτωμα προϊόντων σε όχημα

Οι άριστες επαφές, που διατηρούμε με όλες τις εταιρίες μεταφορών στην Ελλάδα, μας δίνουν τη δυνατότητα μεταφοράς του φορτίου προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές τιμές.
Σε περίπτωση Groupage η επιχείρησή μας διαθέτει 2 μεγάλους χώρους αποθήκευσης που καλύπτουν 2.000 τετραγωνικά μέτρα και βρίσκονται  στην  σε Πάτρα και Αθήνα. Αυτοί οι αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν  όλο το απαραίτητο εξοπλισμό για να εγγυηθούν την ασφαλή αποθήκευση και παράδοση στους πελάτες σας.
Οι παραπάνω υπηρεσίες που σας προσφέρουμε μπορούν να εξυπηρετήσουν τα οχήματά σας σε επείγουσες παραδόσεις έτσι ώστε να επιστρέψουν σε σας χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παραμονής των φορτηγών σας στην πόλη της Πάτρας ή γύρω από αυτήν, προσφέρουμε φυλασσόμενο χώρο στάθμευσης ώστε να μπορούν να διαφυλάσσονται τα φορτηγά και τα φορτία.

Ζητήστε Προσφορά

Ευέλικτες και ασφαλείς λύσεις
για όλες τις ανάγκες σας.

Συνεργασία

Η θέλησή μας για ανάπτυξη σε συνδυασμό με το πάθος μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, αντιπροσωπεύουν κάθε μας ενέργεια.

Σημείο εξυπηρέτησης

Αναζητήστε το Booth 3 στο Νότιο Λιμάνι Πατρών για την άμεση εξυπηρέτηση σας!

Tμήμα κρατήσεων

Υπευθυνότητα και άμεση απάντηση στα τηλεφωνήματα ή τα emails σας με προσωπική ανταπόκριση από το τμήμα κρατήσεων.