ΤΑΞΙΔΕΥΕΤE;

Η TRANS CARGO συνεργάζεται με όλες τις ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και έτσι μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη για τα ταξίδια σας προς και από τα ελληνικά νησιά (όπως Κρήτη, Κέρκυρα, Ρόδος, Μύκονος κτλ).

deck-ferry2

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας ενημερώνει για τα δρομολόγια, τις τιμές καθώς και να σας προτείνει την οικονομικότερη λύση για τον προορισμό σας.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικώς ώστε να σας δώσουμε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε, καθώς και να κάνετε κράτηση θέσης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σημειώσετε τον κωδικό κράτησης και την ημερομηνία λήξης της κράτησης που θα σας δώσει το προσωπικό μας. Εφόσον δεν ξεπεράσετε το χρονικό περιθώριο η θέση σας είναι κατοχυρωμένη και μπορείτε να προβείτε σε έκδοση εισιτηρίου αφότου το αποφασίσετε δίνοντας τον κωδικό σας.

Μετά την ημερομηνία λήξης η κράτηση ακυρώνεται αυτόματα.
Στην περίπτωση που για κάποιο λόγο θέλετε να ακυρώσετε το εισιτήριο σας θα πρέπει να σας διευκρινίσουμε ότι κάθε ναυτιλιακή εταιρεία έχει την δική της πολιτική με βασικό παράγοντα την ισχύουσα περίοδο που απευθύνεστε. Αναλόγως βέβαια και από το χρονικό περιθώριο που υπάρχει μέχρι την ημέρα αναχώρησης. Σημειώνουμε ότι υπάρχει και η δυνατότητα μετατροπής του εισιτηρίου σε ανοιχτής ημερομηνίας στις περισσότερες ναυτιλιακές. Για όλα αυτά θα σας ενημερώσει το προσωπικό μας κατόπιν συνεννόησης με την ναυτιλιακή εταιρεία  και ακολουθώντας τις τρέχουσες προσφορές.

Η έκδοση των εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία μας, τηλεφωνικά, μέσω email και εξοφλούνται μετρητοίς,  μέσω πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση.

Ζητήστε προσφορά

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με τα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια;
Έχουμε τις απαντήσεις!.

Εύκολα με ένα τηλεφώνημα στο 2610462500 ή με αποστολή mail στο bookingdep@trans-cargo.gr
Αν η ακύρωση γίνει άμεσα. Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από την πολιτική της κάθε εταιρίας.
Είτε με προσωπική παρουσία στο χώρο μας είτε με αποστολή του εισιτηρίου σαν voucher και παραλαβή του από τα γραφεία των ναυτιλιακών.
Είτε με μετρητά ή κάρτα, με προσωπική παρουσία στο χώρο μας, ή με κατάθεση σε λογαριασμό τράπεζας των οποίο μπορούμε να σας τον αποστείλουμε με mail.

Συνεργασία

Η θέλησή μας για ανάπτυξη σε συνδυασμό με το πάθος μας για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας, αντιπροσωπεύουν κάθε μας ενέργεια.

Σημείο εξυπηρέτησης

Αναζητήστε το Booth 3 στο Νότιο Λιμάνι Πατρών για την άμεση εξυπηρέτηση σας!

Tμήμα κρατήσεων

Υπευθυνότητα και άμεση απάντηση στα τηλεφωνήματα ή τα emails σας με προσωπική ανταπόκριση από το τμήμα κρατήσεων.